Bel 112 bij een levensbedreigende situatie!

Inschrijven in de praktijk

De praktijk heeft geen mogelijkheid meer om te groeien. Omdat er soms patiënten verhuizen en daarom de praktijk verlaten ontstaat er zo nu en dan ruimte om weer nieuwe patiënten aan te nemen. Wilt u weten of er op dit moment plaats is in de praktijk neem dan telefonisch contact op.

Als er een mogelijkheid is om in de praktijk te komen dan vinden we het plezierig om van te voren een kennismakingsgesprek af te spreken.

Als u besluit tot inschrijving, vraagt u uw huisarts om het dossier op te sturen naar onze praktijk. Het elektronisch dossier kan eventueel ook op USB-stick of CD doorgezonden worden. Als u vanuit een huisartsenpraktijk in of rondom Deventer naar onze praktijk overgaat, kan het elektronisch dossier vrijwel altijd met één druk op de knop worden verzonden aan ons. Het papieren dossier wordt per post aan ons gezonden of soms aan u meegegeven; de handelwijze verschilt van praktijk tot praktijk.

Bij inschrijving wordt u verzocht om een inschrijvingsformulier in te vullen.

Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden.

Vult u alstublieft het formulier volledig in, waarna u het ondertekende formulier afgeeft of opstuurt aan de assistente.

Dudokstraat 16 a
7425 CR Deventer
tel 0570-653355
fax 658755
Spoedlijn: 653355 toets 1 in het keuzemenu